ReChargeLab

Bij Rechargelab gunnen we iedereen geluk, door beter te worden. Want niemand hoeft ziek te zijn, om beter te worden. Maar wat is dat, beter worden in relatie tot gezondheid?
Maak kennis met ons, en wij laten het je ervaren. Samen met jou verbeteren we actief jouw mogelijkheden om naar tevredenheid mee te doen en ‘je leven te leiden’ of zoals wij het noemen: Participeren. Of dat nou op sociaal vlak is, privé of in de werkende omgeving. Want deze drie domeinen van het leven hebben veel invloed op elkaar, ook positief!

Gezondheid is de individuele kunst van het steeds opnieuw bereiken van het persoonlijke, lichamelijke, geestelijke en maatschappelijke evenwicht door het kunnen reageren en anticiperen op gebeurtenissen en wisselwerkingen in de eigen omgeving

Rechargelab is er voor iedere werknemer en werkgever; of je nu in de bloei van je leven zit en het leven nu een 10 geeft, of dat je het leven nu slechts een 3 geeft omdat je veel hinder ondervindt van fysieke klachten of gebeurtenissen in je sociale kring. Heb je alles al geprobeerd en kom je maar niet van klachten af? Of ben je gewoon nieuwsgierig en wil je jezelf ontwikkelen? Wij bieden diverse diensten om samen met jou je participatie te verbeteren. In relatie tot deze participatie, laten we je beter kennis maken met jezelf, je gedrag, je kansen en je valkuilen.

Bij Rechargelab..

  • luisteren we naar jou, niet alleen naar onszelf.

  • leren we mensen beter eten, zonder hun boontjes te doppen.

  • zorgen we voor mensen, niet alleen voor gewrichten.

  • brengen we mensen in beweging, om tot rust te komen.

  • verbeteren we participatie van jou, door autonomie en eigen verantwoordelijkheid.

Rechargelab – Boost your life!

Wat andere zeggen over Rechargelab

De brug die jullie slaan tussen rust in je hoofd, beweging, gedrag en je rol in het dagelijks leven is een hele bijzondere. Gek hoe fysieke pijn een uitwerking kan zijn van andere problemen. Jullie hebben me laten zien hoe het kan dat het mij ‘te veel’ werd. Niet alleen dat, ook heb ik geleerd hoe ik tot rust kan komen. Ik heb eindelijk weer zin in de dag!

Raymond

Ik heb veel over mijzelf geleerd tijdens de behandelingen; waarom ik me gedraag zoals ik doe, wat me goed doet en waarom ik me gedrag van een ander zo aantrek. Bij Rechargelab heb ik niet alleen weer controle over mijn dagelijkse leven teruggevonden, maar ook meer vertrouwen gekregen in mijn eigen invloed op de toekomst. Dankjewel!

Ingrid

Nooit geweten hoe goed het kan voelen om vaker te doen wat ik belangrijk vind, en niet mijn leven te laten leiden door wensen van anderen!

Anoniem

TESTEN & METEN

Om jouw participatie te verbeteren, willen we eerst veel van jou weten: hoe vind je dat het nu écht met je gaat, in hoeverre besteed je in je leefstijl al aandacht aan je gezondheid en participatie, zijn er medische klachten die een rol spelen of ben je aan het worstelen met je toekomstverwachtingen?

OPLEIDEN

Opleidingen zijn er in allerlei vormen en wij pretenderen ook niet dat we uniek zijn in de manier waarop wij opleiding bieden aan individuen of teams. Wel durven we te stellen dat onze vierdimensionale kijk op gezond zijn onze opleiding uniek maakt, en op zowel korte als langere termijn leidt tot verbeterde participatie.

BEHANDELEN

Vaak is er een duidelijk antwoord op de vraag of u ziek bent of niet: Griep, een ontsteking of een gebroken been. U gaat naar de huisarts, krijgt een behandeling of medicijn en bent er vaak weer zo bovenop. Maar wat als klachten blijven aanhouden en niet verder verbeteren ondanks de goede zorg van huisarts of specialist?