Wij mochten onze cliënt Joeri begeleiden tijdens zijn revalidatieproces. Samen kijken wij terug op een succesvol traject.


Ons multidisciplinaire team heeft hem vanuit verschillende expertises kunnen ondersteunen in zijn herstel.

Het traject begon na een screening, waarbij wij zijn hulpvraag en doelen in beeld hebben gebracht. Wij hebben hem begeleid om zijn mentale en fysieke vitaliteit te verhogen door middel van efficiënte gesprekken en lichamelijke activiteiten. Daarnaast hebben wij met hem de wetenschappelijke achtergrond van de dynamiek van het brein besproken. Dit betekent dat een mens onafhankelijk van de leeftijd kan blijven leren en zich ontwikkelen.
Verdiepende gesprekken over stress en coping hebben geholpen om confrontaties met problemen en uitdagingen effectief aan te gaan. Verder hebben wij de module over participatie doorgenomen, waaronder deelname aan de maatschappij valt. Voor Joeri betekent dit dat hij over twee weken met een verhoogd energieniveau aan zijn nieuwe baan zal beginnen. Wij wensen hem veel plezier bij zijn volgende uitdaging!
Lees hieronder zijn review over het traject bij Rechargelab.
MOE!

De afgelopen jaren sukkel ik enorm met mijn gezondheid. Hierdoor heb ik niet kunnen functioneren als de volwaardig medewerker die ik kan en wil zijn. (Het is interessant om te zien hoe verschillende werkgevers elk op hun eigen wijze hier mee om zijn gegaan). Ook is mijn kwaliteit van leven verre van top geweest.

Mijn gezondheidsproblemen heb ik lang ontkend. Daardoor ben ik steeds door blijven gaan met als doel op mijn werk te leveren en privé alles eruit te halen. Met als gevolg dat mijn vermoeidheid en weerstand alleen maar afnamen en mijn frustratie en machteloosheid alleen maar toenam. De afgelopen jaren heb ik menig (medisch) specialist bezocht en medisch onderzoek ondergaan zonder echt een grote doorbraak te kunnen krijgen.

Vandaag heb ik de eindevaluatie gehad van mijn traject dat ik 20 weken geleden gestart ben bij Rechargelab. Een holistisch traject dat mijn kwaliteit van leven aanzienlijk heeft verbeterd. Ik ben nog niet mijn oude zelf, maar het maatwerk en de modules die ik bij Rechargelab heb gevolgd hebben mij inzicht gegeven in mijzelf en hebben mij geleerd om te gaan met mijn situatie. Er is voor het eerst sinds jaren weer iets waar ik lang niet in geloofde: licht aan het einde van de tunnel. Zicht op “zijn wie ik ben”.

Daarom wil ik iedereen bij Rechargelab enorm bedanken voor de hulp die ik gehad heb. Ik wil hierbij iedereen die met dezelfde klachten te maken heeft als ik aanraden om de intake te doen en te starten met het traject. Maar misschien nog wel belangrijker: ik wil alle werkgevers ten zeerste aanbevelen contact op te nemen met Rechargelab om dit traject aan te kunnen bieden aan hun medewerkers.

Heb je na het lezen van deze ervaring van Joeri nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@rechargelab.nl of 085 – 043 72 99.

Volg ons voor meer inspiratie op Facebook en Instagram.