Onze cliënt Debbie deelt haar persoonlijke ervaring met Rechargelab.

Ik had zelf nooit gedacht dat ik met burnout klachten bij de dokter terecht zou komen. Héél diep van binnen wist ik het wel, maar ik bleef maar doorgaan. Zorgen voor anderen en mijzelf vergeten.. toch kwam de dag dat mijn batterij na jaren door te hebben gegaan, helemaal leeg was. Écht helemaal leeg….

Ik kon niet meer, ik kon alleen maar huilen, geen energie meer, nergens meer behoefte aan.. piekeren,druk maken om alles..
Mijn werkgever gaf me de mogelijkheid om te starten bij Rechargelab. Ik dacht eerst: niemand kan mij hier bij helpen, hoe moet ik nu verder?? Bij Rechargelab kunnen ze mij ook niet helpen..

Mijn eerste dag dat ik op gesprek ging:

Ik was blij dat ik kon gaan, ik “hoopte” dat ze me konden helpen. Ik werd heel warm ontvangen en kreeg van iedereen een luisterend oor.Iedere week merkte ik dat het beter met me ging. Ik wilde dit ook, stond er positief in en dan lukt het je ook! Ik was blij dat het weer woensdag was,dat ik weer kon gaan. Mijn gevoel en ervaringen van de week kon bespreken en sporten bij hun wat ook super hielp om te herstellen.

Ik ben na dit traject een heel ander mens geworden, zeker voor mijzelf.
Ik geef mijn grenzen aan, ik luister naar mijn gevoel.
Ik zorg zeker nog voor anderen, wat ik ook graag doe , maar nu alles met mate.

Ik kon voordat ik starte met dit traject niet ontspannen, wat ik nu wel weer kan.
Tijd nemen voor mijzelf; serie kijken op de bank, lekker naar de sauna, shoppen…Iets wat ” mij” gelukkig maakt en waar ik weer energie van krijg.

Ik ben zo dankbaar, blij en trots op mijzelf dat ik dit traject ben mogen gaan volgen.
Ik was al een sterke vrouw, maar nu een sterke vrouw die weer terug in balans is.
Die haar gevoel durft te uiten. Want wat ik echt geleerd heb is zoals het liedje gaat;

” je hoeft niet altijd waterdicht te zijn”

Heb je na het lezen van deze ervaring van Debbie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via info@rechargelab.nl of 085 – 043 72 99.

Volg ons voor meer inspiratie op Facebook en Instagram.