Vanuit een andere kijk op gezond zijn, gaat deze tweedaagse opleiding in op alle ins en outs van stress die z’n weerslag hebben op jouw persoonlijke situatie: van de oorzaken en het verloop van stress, tot signalen en ontspanning. Door inzicht te krijgen in de werking van stress, laten we zien dat stress altijd onderdeel van ons leven zal zijn. Ook leren we jou de positieve kanten van stress herkennen, en tegelijkertijd signalen te zien zodat je kunt ingrijpen als jouw ervaren stress vooral negatief lijkt te zijn. Op het vlak van emoties, gedachten en gedrag maken we ruimte voor ontspanning. En hoe kun je dit beter doen dan in een omgeving die rust en ontspanning ademt? Als ‘gastheer/gastvrouw’ voor deze twee dagen, maakt Thermae 2000 deze opleiding compleet en maken we letterlijk ruimte voor ontspanning door jou toegang te verlenen tot de wellness-faciliteiten. We besteden daarnaast veel aandacht aan relativeren en maken een verdieping door het toepassen van de aangereikte inzichten en vaardigheden.

Er is tevens plek voor beweging (als onderdeel van leefstijl) en persoonlijkheid binnen deze opleiding. Stress staat nooit op zichzelf. Eén ding weten we wel: “Mensen raken niet van slag door de dingen zelf, maar door de ideeën die ze over deze dingen koesteren”. Laten we leren leven met stress, want het zal altijd een onderdeel zijn van ons leven.

Een perfecte opleiding voor organisaties en teams die beter samen willen werken, en tegelijkertijd enorm waardevol voor personen die voor hun gevoel met (te) veel stress te maken hebben. Daarbij gaan we uit van minimaal 8 en maximaal 10 deelnemers.

Definitieve opleidingsdagen worden gepland vanaf het moment dat er voldoende aanmeldingen zijn.

Kosten bedragen € 599,- per persoon. Een hotelovernachting bij Thermae 2000 behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden! Afhankelijk van de dag van aankomst bedragen de kosten tussen de € 199,- en € 259,-.

Meer info en aanmelding via info@rechargelab.nl.