Tijdens de Vitaliteitsreis Live 22 zijn AZL en VANDAAG BV uitgeroepen tot vitaalste werkgevers.

De uitreiking van de eerste editie van de verkiezing vond donderdag plaats tijdens een evenement van Netwerk Vitaal Limburg in het CIOS in Sittard. Met de prijs, zo zegt voorzitter Pauline Verhoef, wil Netwerk Vitaal bedrijven middels positieve voorbeelden inspireren om zelf met vitaliteit aan de slag te gaan.

Per categorie (grootbedrijf en mkb) zijn drie finalisten gekozen en uiteindelijk ook bezocht door een vakjury.

De finalisten binnen het mkb waren:
– Viduro – strategische denkers & impactvergroters
– VANDAAG B.V.
– Verzinkerij van Aert BV

Binnen de categorie grootbedrijf waren de finalisten:
– Stichting Kindante
– Het VISTA college
– AZL

Bij het mkb kwam de jury tot een gelijke stand en gaven de publieksstemmen de doorslag. Binnen het grootbedrijf was er eveneens een nek-aan-nekrace. Pauline Verhoef: „Wat opviel bij beide winnaars is dat vitaal beleid een vanzelfsprekendheid is en in de cultuur verankerd zit. Vitaal beleid gaat veel verder dan de ‘appeltjes in de kantine en de lunchwandeling’. Juist de open cultuur en aandacht voor de mens achter de medewerker, maken het verschil.

Tijdens deze prachtige Vitaliteitsreis Live 22 werd één van de masterclasses verzorgt door Cyriel en Roelof van Rechargelab. Rechargelab is namelijk een van de founding partners van Netwerk Vitaal Limburg. Kijk voor meer informatie op hun website.