Na een gesprek met Randy Stofberg gaf hij mij het advies om een intake te doen bij Rechargelab. Na de intake kwam ik er meteen achter dat de specialisten van Rechargelab niet zomaar een plan van aanpak van de plank pakken er daarmee aan de slag gaan. Ze luisteren ontzettend goed naar de problemen waar je tegenaan loopt en maken hier een op maat gemaakt plan voor, dit bespraken ze vervolgens uitvoerig met mij alvorens we besloten hiermee aan de slag te gaan.

Voor aanvang van mijn traject bij Rechargelab was ik uitgeput. Heel veel verschillende factoren maakte dat ik met dit gevoel zat en door de drukte in mijn hoofd sliep ik zeer slecht en had ik weinig energie voor ontspanning. Na veel sessies met Bob & Roelof kwam ik er gaandeweg achter dat heel veel van mijn energie werd opgeslokt door altijd maar te rennen voor andere mensen zonder dat deze mensen voor mij rennen (uitzonderingen daargelaten). Mijn valkuil was om altijd overal ja op te zeggen omdat ik altijd alles als een uitdaging zie en hier dan ook vol enthousiasme voor ga. Gedurende het traject kwam ik erachter welke dingen echt waarde hebben voor mij en hier weet ik tot op de dag van vandaag heel goed onderscheid in te maken. Nee zeggen geeft ruimte, niet blijven rennen voor anderen maar jezelf op de eerste plek zetten, dat is het belangrijkste. Door het traject kwam ik gaandeweg ook steeds beter in mijn vel te zitten omdat men ook aandacht heeft voor de fysieke gezondheid.

De combinatie van mentale & fysieke gezondheid is wat mij betreft de kracht van dit traject. Ik heb geleerd dat dit allemaal samenhangt met elkaar. Door bewuste keuzes te maken voel ik mezelf weer energiek, zit ik lekker in mijn vel en wat ik precies welke dingen waardevol zijn voor mij en vooral ook wat niet!

Ik ben de specialisten van Rechargelab zeer dankbaar voor de begeleiding tijdens dit traject, de opvolging die men doet na afloop van het traject en de vele wijze lessen die ik heb mogen leren van hen.

Rechargelab is een traject wat zeer waardevol is en je inzichten geeft die je het hele leven met je mee zal dragen.

Merci!

Gijs Fober