Zingeving is het zoeken naar betekenis en de behoefte te ervaren dat wat we doen in het leven een waarde heeft. Waar doe jij het voor? Vaak gaat dit op de automatische piloot door de manier hoe onze levensstijlen zijn ingericht, maar steeds vaker raakt de zingeving van het leven op de achtergrond.

Steeds vaker raken mensen in de loop van hun leven uit koers of uit balans. De druk neemt toe, niet alleen werk gericht, maar ook sociaal en maatschappelijk. Er komt steeds meer druk op onze schouders te liggen. 1 op de 7 mensen in Nederland ervaart Burn-Out gerelateerde klachten. Ruim 850.000 mensen zaten in het ziekteverzuim in 2022.

De huidige reguliere gezondheidzorg is gericht op medisch technisch handelen waarbij gekeken wordt naar het lichaam wat in kaart kan worden gebracht. Dit werkt niet voor iedereen.

RechargeLab wil verandering. Wij staan voor het bieden van zingevende zorg, snelle aanvang van het traject en een persoonlijke benadering. De persoon staat bij ons centraal, vanuit daar zoomen wij in op zijn of haar fysieke- , mentale-, sociale problemen maar vooral op de zingeving van het leven. Mensen perspectief bieden voor de toekomst. Persoongebonden doelen stellen om met daad- en veerkracht terug te keren in de maatschappij.

RechargeLab, uw partner voor zingevende zorg!